Aannemers » Aannemer Zevenaar » VolkerWessels Bouw & Vastgoedontw. N-O BV

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontw. N-O BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontw. N-O BV is een aannemer uit Zevenaar in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Edisonstraat 88. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 50-99 werkzame personen. VolkerWessels Bouw & Vastgoedontw. N-O BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24281052.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontw. N-O BV

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontw. N-O BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. VolkerWessels Bouw & Vastgoedontw. N-O BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 50-99 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24281052.

Wat is jouw ervaring met VolkerWessels Bouw & Vastgoedontw. N-O BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met VolkerWessels Bouw & Vastgoedontw. N-O BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help VolkerWessels Bouw & Vastgoedontw. N-O BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontw. N-O BV uit Aannemer Zevenaar

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontw. N-O BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van VolkerWessels Bouw & Vastgoedontw. N-O BV. Wat is jouw ervaring met VolkerWessels Bouw & Vastgoedontw. N-O BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review