Aannemers » Aannemer Zevenaar » BBA Bouw BV

BBA Bouw BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

BBA Bouw BV is een aannemer uit Zevenaar in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Van Beethovenstraat 67. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon. BBA Bouw BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 62993267.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

BBA Bouw BV

BBA Bouw BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. BBA Bouw BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 62993267.

Wat is jouw ervaring met BBA Bouw BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met BBA Bouw BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help BBA Bouw BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

BBA Bouw BV uit Aannemer Zevenaar

BBA Bouw BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van BBA Bouw BV. Wat is jouw ervaring met BBA Bouw BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review