Aannemers » Aannemer Zeewolde » K6 Bouw BV

K6 Bouw BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

K6 Bouw BV is een aannemer uit Zeewolde in de provincie Flevoland. Het bedrijf is gevestigd op Grootzeil 10. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon. K6 Bouw BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 65443667.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

K6 Bouw BV

K6 Bouw BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. K6 Bouw BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 65443667.

Wat is jouw ervaring met K6 Bouw BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met K6 Bouw BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help K6 Bouw BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

K6 Bouw BV uit Aannemer Zeewolde

K6 Bouw BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van K6 Bouw BV. Wat is jouw ervaring met K6 Bouw BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review