Aannemers » Aannemer Zandvoort » Galiën Design Bouw BV

Galiën Design Bouw BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Galiën Design Bouw BV is een aannemer uit Zandvoort in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Koninginneweg 35. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Galiën Design Bouw BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 51781077.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Galiën Design Bouw BV

Galiën Design Bouw BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Galiën Design Bouw BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 51781077.

Wat is jouw ervaring met Galiën Design Bouw BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Galiën Design Bouw BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Galiën Design Bouw BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Galiën Design Bouw BV uit Aannemer Zandvoort

Galiën Design Bouw BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Galiën Design Bouw BV. Wat is jouw ervaring met Galiën Design Bouw BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review