Aannemers » Aannemer Zaandam » M.J. Bouw BV

M.J. Bouw BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

M.J. Bouw BV is een aannemer uit Zaandam in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Grote Tocht 28. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 2-4 werkzame personen. M.J. Bouw BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 63534002.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

M.J. Bouw BV

M.J. Bouw BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. M.J. Bouw BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 63534002.

Wat is jouw ervaring met M.J. Bouw BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met M.J. Bouw BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help M.J. Bouw BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

M.J. Bouw BV uit Aannemer Zaandam

M.J. Bouw BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van M.J. Bouw BV. Wat is jouw ervaring met M.J. Bouw BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review