Aannemers » Aannemer Waddinxveen » Slappendel Bouw B.V.

Slappendel Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Slappendel Bouw B.V. is een aannemer uit Waddinxveen in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Bredeweg 11C. De onderneming is opgericht op 19-12-2022 en telt 5-9 werkzame personen. Slappendel Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 88539423.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Slappendel Bouw B.V.

Slappendel Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Slappendel Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 19-12-2022 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 88539423.

Wat is jouw ervaring met Slappendel Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Slappendel Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Slappendel Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Slappendel Bouw B.V. uit Aannemer Waddinxveen

Slappendel Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Slappendel Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Slappendel Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review