Aannemers » Aannemer Waddinxveen » Cammeraat Bouw B.V.

Cammeraat Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Cammeraat Bouw B.V. is een aannemer uit Waddinxveen in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Dorpstraat 76A. De onderneming is opgericht op 30-12-2021 en telt 5-9 werkzame personen. Cammeraat Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 85089761.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Cammeraat Bouw B.V.

Cammeraat Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Cammeraat Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 30-12-2021 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 85089761.

Wat is jouw ervaring met Cammeraat Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Cammeraat Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Cammeraat Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Cammeraat Bouw B.V. uit Aannemer Waddinxveen

Cammeraat Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Cammeraat Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Cammeraat Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review