Aannemers » Aannemer Voorburg » IMC Bouw en Interieur B.V.

IMC Bouw en Interieur B.V.

1.3
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

IMC Bouw en Interieur B.V. is een aannemer uit Voorburg in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Herenstraat 145. De onderneming is opgericht op 29-03-2019 en telt 1 werkzaam persoon. IMC Bouw en Interieur B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 74440098.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

IMC Bouw en Interieur B.V.

IMC Bouw en Interieur B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. IMC Bouw en Interieur B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-03-2019 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 74440098.

Wat is jouw ervaring met IMC Bouw en Interieur B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met IMC Bouw en Interieur B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help IMC Bouw en Interieur B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

IMC Bouw en Interieur B.V. uit Aannemer Voorburg

IMC Bouw en Interieur B.V. ervaringen

1.3
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van IMC Bouw en Interieur B.V.. Wat is jouw ervaring met IMC Bouw en Interieur B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Hele slechte ervaring en slecht uitgevoerde werkzaamheden

Geplaatst op 25 januari 2023 door Aron
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1.3)

IMC bouw en interieur heeft bij ons circa 3 jaar geleden verschillende werkzaamheden uitgevoerd mbt ons balkon. Zij hebben bij ons o.a. isolatieplaten en daarop een nieuwe bitumineuzelaag erop gedaan. Ons balkon bevindt zich boven een onderdeel van onze woonkamer. Wij hebben begin januari van dit jaar opeens lekkage gekregen precies op dat deel van het balkon en ongeveer over het geheel gedeelte van het balkon zien wij nu op heel veel plekken schimmelvormingen. Ik heb dit onmiddelijk gemeld bij hen en hebben ze aangegeven dat zij vanwege drukte pas over 2 weken de tijd hebben om langs te komen voor inspectie. Dit vond ik al best bijzonder. Wij hebben lekkage en schimmels en ze maken daar helemaal geen haast bij. In de tussentijd heb ik 4 dakbedekkings-/loodgietersbedrijven uitgenodigd om de situatie te inspecteren. Ze hadden veel goede reviews op google en eentje heeft verschillende balkons in de afgelopen periode in de straten naast ons gerepareerd / vernieuwd. Ze hebben allemaal aangegeven dat het niet 1,2,3 duidelijk is wat exact de oorzaak is van de lekkage. Wel hebben ze duidelijk aangegeven dat de balkonvloer (= bitumineuze dakbedekking) niet goed samengaat met PVC. Kortom, de aanbranding van de bitumineuze dakbedekking aan PVC door IMC bouw en interieur had helemaal niet gekund. Er is hiernaast ook een onderdeeltje van ons balkon waar geen isolatieplaat is aangebracht en dat deel van de bitumineuze dakbedekking zit helemaal vol met golven. Dat is ook niet goed. Na 2 weken is IMC bouw en interieur eindelijk gekomen. De meneer wist meteen met 100% zekerheid te zeggen dat de problemen niet door hun werkzaamheden te komen. Dat vind ik vooral knap, als 4 andere bedrijven dat niet zomaar met zekerheid konden vaststellen. Die meneer van IMC bouw en interieur gaf aan dat de bitumineuze dakbedekking vol met golven “niet ideaal is”, maar that’s it. Terwijl de andere bedrijven dit prutswerk hebben genoemd. Wij zijn heel teleurgesteld, omdat simpelweg dit bedrijf geen verantwoordelijkheid neemt op de werkzaamheden die ze hebben zelf uitgevoerd. Ik heb de desbetreffende meneer geconfronteerd met de bevindingen van de andere bedrijven en daarna is hij heel snel weggegaan. Dit is niet wat wij van dit bedrijf verwacht hadden. Als ze een foutje maken, prima, maar erken het ten minste en los het op. Maar ze hebben gewoon aan ons geen schadevergoeding / oplossing aangeboden. Een balkon hoort volgens ons langer mee te gaan dan 3 jaren. Kennelijk denken zij hier mogelijk heel anders over. Wij gaan nooit meer in zee met dit bedrijf, vooral omdat zij geen oplossing/vergoeding willen bieden voor zaken die zij duidelijk zelf verkeerd hebben uitgevoerd. Ik wil hiermee iedereen waarschuwen over dit bedrijf.

Ze hebben naast ons balkon ook de dak van de schuur aangepakt. Als het regent, blijft het regenwater op de dak van onze schuur heel lang zitten, terwijl bij andere buren het regenwater keurig netjes verdwijnt in regenpijpen. Bij ons niet. Kortom, wees gewaarschuwd!