Aannemers » Aannemer Vlaardingen » Van der Ham Bouw- en Aannem.bedr. B.V.

Van der Ham Bouw- en Aannem.bedr. B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van der Ham Bouw- en Aannem.bedr. B.V. is een aannemer uit Vlaardingen in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op 4e Industriestraat 9C. De onderneming is opgericht op 06-02-2019 en telt 2-4 werkzame personen. Van der Ham Bouw- en Aannem.bedr. B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 73926191.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van der Ham Bouw- en Aannem.bedr. B.V.

Van der Ham Bouw- en Aannem.bedr. B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van der Ham Bouw- en Aannem.bedr. B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 06-02-2019 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 73926191.

Wat is jouw ervaring met Van der Ham Bouw- en Aannem.bedr. B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van der Ham Bouw- en Aannem.bedr. B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van der Ham Bouw- en Aannem.bedr. B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van der Ham Bouw- en Aannem.bedr. B.V. uit Aannemer Vlaardingen

Van der Ham Bouw- en Aannem.bedr. B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van der Ham Bouw- en Aannem.bedr. B.V.. Wat is jouw ervaring met Van der Ham Bouw- en Aannem.bedr. B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review