Aannemers » Aannemer Vlaardingen » MH Bouw B.V.

MH Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

MH Bouw B.V. is een aannemer uit Vlaardingen in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Graaf Adolflaan 1. De onderneming is opgericht op 05-01-2022 en telt 1 werkzaam persoon. MH Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 85107654.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

MH Bouw B.V.

MH Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. MH Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 05-01-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 85107654.

Wat is jouw ervaring met MH Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met MH Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help MH Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

MH Bouw B.V. uit Aannemer Vlaardingen

MH Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van MH Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met MH Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review