Aannemers » Aannemer Vlaardingen » Inter-Bouw Service BV

Inter-Bouw Service BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Inter-Bouw Service BV is een aannemer uit Vlaardingen in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Kreekweg 20. De onderneming is opgericht op 07-02-1994 en telt 2-4 werkzame personen. Inter-Bouw Service BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24245345.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Inter-Bouw Service BV

Inter-Bouw Service BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Inter-Bouw Service BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 07-02-1994 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24245345.

Wat is jouw ervaring met Inter-Bouw Service BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Inter-Bouw Service BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Inter-Bouw Service BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Inter-Bouw Service BV uit Aannemer Vlaardingen

Inter-Bouw Service BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Inter-Bouw Service BV. Wat is jouw ervaring met Inter-Bouw Service BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review