Aannemers » Aannemer Vlaardingen » Dalaman Bouwbedrijf B.V.

Dalaman Bouwbedrijf B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dalaman Bouwbedrijf B.V. is een aannemer uit Vlaardingen in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Madoerastraat 63. De onderneming is opgericht op 07-06-2021 en telt 1 werkzaam persoon. Dalaman Bouwbedrijf B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 83018263.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dalaman Bouwbedrijf B.V.

Dalaman Bouwbedrijf B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dalaman Bouwbedrijf B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 07-06-2021 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 83018263.

Wat is jouw ervaring met Dalaman Bouwbedrijf B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dalaman Bouwbedrijf B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dalaman Bouwbedrijf B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dalaman Bouwbedrijf B.V. uit Aannemer Vlaardingen

Dalaman Bouwbedrijf B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dalaman Bouwbedrijf B.V.. Wat is jouw ervaring met Dalaman Bouwbedrijf B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review