Aannemers » Aannemer Vlaardingen » Bouw en Aan.bedr. Gebr. Onderdelinden B.V.

Bouw en Aan.bedr. Gebr. Onderdelinden B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bouw en Aan.bedr. Gebr. Onderdelinden B.V. is een aannemer uit Vlaardingen in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Maasstraat 39. De onderneming is opgericht op 17-10-2019 en telt 1 werkzaam persoon. Bouw en Aan.bedr. Gebr. Onderdelinden B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 76141535.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bouw en Aan.bedr. Gebr. Onderdelinden B.V.

Bouw en Aan.bedr. Gebr. Onderdelinden B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bouw en Aan.bedr. Gebr. Onderdelinden B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 17-10-2019 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 76141535.

Wat is jouw ervaring met Bouw en Aan.bedr. Gebr. Onderdelinden B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bouw en Aan.bedr. Gebr. Onderdelinden B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bouw en Aan.bedr. Gebr. Onderdelinden B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bouw en Aan.bedr. Gebr. Onderdelinden B.V. uit Aannemer Vlaardingen

Bouw en Aan.bedr. Gebr. Onderdelinden B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouw en Aan.bedr. Gebr. Onderdelinden B.V.. Wat is jouw ervaring met Bouw en Aan.bedr. Gebr. Onderdelinden B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review