Aannemers » Aannemer Vianen » Grip Bouw B.V.

Grip Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Grip Bouw B.V. is een aannemer uit Vianen in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Batenborch 35. De onderneming is opgericht op 29-06-2021 en telt 1 werkzaam persoon. Grip Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 83284532.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Grip Bouw B.V.

Grip Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Grip Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-06-2021 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 83284532.

Wat is jouw ervaring met Grip Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Grip Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Grip Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Grip Bouw B.V. uit Aannemer Vianen

Grip Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Grip Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Grip Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review