Aannemers » Aannemer Veldhoven » Jacobus Bouw

Jacobus Bouw

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Jacobus Bouw is een aannemer uit Veldhoven in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Blaarthemseweg 16. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Jacobus Bouw is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 17139476.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Jacobus Bouw

Jacobus Bouw is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Jacobus Bouw is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 17139476.

Wat is jouw ervaring met Jacobus Bouw?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Jacobus Bouw, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Jacobus Bouw en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Jacobus Bouw uit Aannemer Veldhoven

Jacobus Bouw ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Jacobus Bouw. Wat is jouw ervaring met Jacobus Bouw? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review