Aannemers » Aannemer Veenendaal » VIBE Bouw en Advies BV

VIBE Bouw en Advies BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

VIBE Bouw en Advies BV is een aannemer uit Veenendaal in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Turbinestraat 1B. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon. VIBE Bouw en Advies BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 63195585.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

VIBE Bouw en Advies BV

VIBE Bouw en Advies BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. VIBE Bouw en Advies BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 63195585.

Wat is jouw ervaring met VIBE Bouw en Advies BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met VIBE Bouw en Advies BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help VIBE Bouw en Advies BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

VIBE Bouw en Advies BV uit Aannemer Veenendaal

VIBE Bouw en Advies BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van VIBE Bouw en Advies BV. Wat is jouw ervaring met VIBE Bouw en Advies BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review