Aannemers » Aannemer Veenendaal » Bouwbedrijf Rob van Kleef BV

Bouwbedrijf Rob van Kleef BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bouwbedrijf Rob van Kleef BV is een aannemer uit Veenendaal in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Buurtlaan oost 48. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Bouwbedrijf Rob van Kleef BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 61085618.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bouwbedrijf Rob van Kleef BV

Bouwbedrijf Rob van Kleef BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bouwbedrijf Rob van Kleef BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 61085618.

Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf Rob van Kleef BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bouwbedrijf Rob van Kleef BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bouwbedrijf Rob van Kleef BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bouwbedrijf Rob van Kleef BV uit Aannemer Veenendaal

Bouwbedrijf Rob van Kleef BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouwbedrijf Rob van Kleef BV. Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf Rob van Kleef BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review