Aannemers » Aannemer Veenendaal » Bouwbedrijf L & D B.V.

Bouwbedrijf L & D B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bouwbedrijf L & D B.V. is een aannemer uit Veenendaal in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Valleistraat 121. De onderneming is opgericht op 16-05-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Bouwbedrijf L & D B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 86464949.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bouwbedrijf L & D B.V.

Bouwbedrijf L & D B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bouwbedrijf L & D B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 16-05-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 86464949.

Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf L & D B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bouwbedrijf L & D B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bouwbedrijf L & D B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bouwbedrijf L & D B.V. uit Aannemer Veenendaal

Bouwbedrijf L & D B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouwbedrijf L & D B.V.. Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf L & D B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review