Aannemers » Aannemer Valkenswaard » Baken Bouwbedrijf BV

Baken Bouwbedrijf BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Baken Bouwbedrijf BV is een aannemer uit Valkenswaard in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Dragonder 52. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Baken Bouwbedrijf BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 59699647.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Baken Bouwbedrijf BV

Baken Bouwbedrijf BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Baken Bouwbedrijf BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 59699647.

Wat is jouw ervaring met Baken Bouwbedrijf BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Baken Bouwbedrijf BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Baken Bouwbedrijf BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Baken Bouwbedrijf BV uit Aannemer Valkenswaard

Baken Bouwbedrijf BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Baken Bouwbedrijf BV. Wat is jouw ervaring met Baken Bouwbedrijf BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review