Aannemers » Aannemer Urk » Post Bouw B.V.

Post Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Post Bouw B.V. is een aannemer uit Urk in de provincie Flevoland. Het bedrijf is gevestigd op Het Spijk 15. De onderneming is opgericht op 05-04-2019 en telt 1 werkzaam persoon. Post Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 74514326.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Post Bouw B.V.

Post Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Post Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 05-04-2019 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 74514326.

Wat is jouw ervaring met Post Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Post Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Post Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Post Bouw B.V. uit Aannemer Urk

Post Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Post Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Post Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review