Aannemers » Aannemer Urk » Bouwbedrijf Waterland BV

Bouwbedrijf Waterland BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bouwbedrijf Waterland BV is een aannemer uit Urk in de provincie Flevoland. Het bedrijf is gevestigd op Abbert 4. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 2-4 werkzame personen. Bouwbedrijf Waterland BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 68604858.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bouwbedrijf Waterland BV

Bouwbedrijf Waterland BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bouwbedrijf Waterland BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 68604858.

Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf Waterland BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bouwbedrijf Waterland BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bouwbedrijf Waterland BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bouwbedrijf Waterland BV uit Aannemer Urk

Bouwbedrijf Waterland BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouwbedrijf Waterland BV. Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf Waterland BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review