Aannemers » Aannemer Uithoorn » MZ Bouw Projecten BV

MZ Bouw Projecten BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

MZ Bouw Projecten BV is een aannemer uit Uithoorn in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Madelief 53. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon. MZ Bouw Projecten BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 72068922.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

MZ Bouw Projecten BV

MZ Bouw Projecten BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. MZ Bouw Projecten BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 72068922.

Wat is jouw ervaring met MZ Bouw Projecten BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met MZ Bouw Projecten BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help MZ Bouw Projecten BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

MZ Bouw Projecten BV uit Aannemer Uithoorn

MZ Bouw Projecten BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van MZ Bouw Projecten BV. Wat is jouw ervaring met MZ Bouw Projecten BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review