Aannemers » Aannemer Tiel » VERSARY bouw & renovatie B.V.

VERSARY bouw & renovatie B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

VERSARY bouw & renovatie B.V. is een aannemer uit Tiel in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Jan Tooropstraat 2. De onderneming is opgericht op 09-06-2021 en telt 2-4 werkzame personen. VERSARY bouw & renovatie B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 83057838.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

VERSARY bouw & renovatie B.V.

VERSARY bouw & renovatie B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. VERSARY bouw & renovatie B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 09-06-2021 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 83057838.

Wat is jouw ervaring met VERSARY bouw & renovatie B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met VERSARY bouw & renovatie B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help VERSARY bouw & renovatie B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

VERSARY bouw & renovatie B.V. uit Aannemer Tiel

VERSARY bouw & renovatie B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van VERSARY bouw & renovatie B.V.. Wat is jouw ervaring met VERSARY bouw & renovatie B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review