Aannemers » Aannemer Spijkenisse » J&L Bouw Renovatie Onderhoud B.V.

J&L Bouw Renovatie Onderhoud B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

J&L Bouw Renovatie Onderhoud B.V. is een aannemer uit Spijkenisse in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Clare Lennartstraat 16. De onderneming is opgericht op 16-01-2023 en telt 2-4 werkzame personen. J&L Bouw Renovatie Onderhoud B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 88942961.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

J&L Bouw Renovatie Onderhoud B.V.

J&L Bouw Renovatie Onderhoud B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. J&L Bouw Renovatie Onderhoud B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 16-01-2023 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 88942961.

Wat is jouw ervaring met J&L Bouw Renovatie Onderhoud B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met J&L Bouw Renovatie Onderhoud B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help J&L Bouw Renovatie Onderhoud B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

J&L Bouw Renovatie Onderhoud B.V. uit Aannemer Spijkenisse

J&L Bouw Renovatie Onderhoud B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van J&L Bouw Renovatie Onderhoud B.V.. Wat is jouw ervaring met J&L Bouw Renovatie Onderhoud B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review