Aannemers » Aannemer Schiedam » Steenorm Bouw B.V.

Steenorm Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Steenorm Bouw B.V. is een aannemer uit Schiedam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Calandstraat 88G. De onderneming is opgericht op 28-03-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Steenorm Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 85953504.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Steenorm Bouw B.V.

Steenorm Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Steenorm Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 28-03-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 85953504.

Wat is jouw ervaring met Steenorm Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Steenorm Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Steenorm Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Steenorm Bouw B.V. uit Aannemer Schiedam

Steenorm Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Steenorm Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Steenorm Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review