Aannemers » Aannemer Rijswijk » VolkerWessels Bouw Veldhoven B.V.

VolkerWessels Bouw Veldhoven B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

VolkerWessels Bouw Veldhoven B.V. is een aannemer uit Rijswijk in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Laan van Vredenoord 14. De onderneming is opgericht op 03-11-2022 en telt 1 werkzaam persoon. VolkerWessels Bouw Veldhoven B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 88073750.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

VolkerWessels Bouw Veldhoven B.V.

VolkerWessels Bouw Veldhoven B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. VolkerWessels Bouw Veldhoven B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 03-11-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 88073750.

Wat is jouw ervaring met VolkerWessels Bouw Veldhoven B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met VolkerWessels Bouw Veldhoven B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help VolkerWessels Bouw Veldhoven B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

VolkerWessels Bouw Veldhoven B.V. uit Aannemer Rijswijk

VolkerWessels Bouw Veldhoven B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van VolkerWessels Bouw Veldhoven B.V.. Wat is jouw ervaring met VolkerWessels Bouw Veldhoven B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review