Aannemers » Aannemer Putten » Bor Bouw Putten B.V.

Bor Bouw Putten B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bor Bouw Putten B.V. is een aannemer uit Putten in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Claasgoed 3. De onderneming is opgericht op 12-05-2022 en telt 2-4 werkzame personen. Bor Bouw Putten B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 86500422.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bor Bouw Putten B.V.

Bor Bouw Putten B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bor Bouw Putten B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 12-05-2022 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 86500422.

Wat is jouw ervaring met Bor Bouw Putten B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bor Bouw Putten B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bor Bouw Putten B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bor Bouw Putten B.V. uit Aannemer Putten

Bor Bouw Putten B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bor Bouw Putten B.V.. Wat is jouw ervaring met Bor Bouw Putten B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review