Aannemers » Aannemer Purmerend » Aannemersbedrijf Smeenk B.V.

Aannemersbedrijf Smeenk B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Aannemersbedrijf Smeenk B.V. is een aannemer uit Purmerend in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Binnendijk 35. De onderneming is opgericht op 29-11-2021 en telt 1 werkzaam persoon. Aannemersbedrijf Smeenk B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 84632720.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Aannemersbedrijf Smeenk B.V.

Aannemersbedrijf Smeenk B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Aannemersbedrijf Smeenk B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-11-2021 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 84632720.

Wat is jouw ervaring met Aannemersbedrijf Smeenk B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Aannemersbedrijf Smeenk B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Aannemersbedrijf Smeenk B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Aannemersbedrijf Smeenk B.V. uit Aannemer Purmerend

Aannemersbedrijf Smeenk B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Aannemersbedrijf Smeenk B.V.. Wat is jouw ervaring met Aannemersbedrijf Smeenk B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review