WWS-Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

WWS-Bouw B.V. is een aannemer uit Nieuwerkerk a/d IJssel in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Hoofdweg-Noord 9n. De onderneming is opgericht op 29-06-2023 en telt 2-4 werkzame personen. WWS-Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 90698509.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

WWS-Bouw B.V.

WWS-Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. WWS-Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-06-2023 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 90698509.

Wat is jouw ervaring met WWS-Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met WWS-Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help WWS-Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

WWS-Bouw B.V. uit Aannemer Nieuwerkerk a/d IJssel

WWS-Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van WWS-Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met WWS-Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review