Aannemers » Aannemer Nieuwegein » Aannemersbedrijf Kersbergen B.V.

Aannemersbedrijf Kersbergen B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Aannemersbedrijf Kersbergen B.V. is een aannemer uit Nieuwegein in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Prof. Dr. Hesselaan 2. De onderneming is opgericht op 28-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon. Aannemersbedrijf Kersbergen B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89717325.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Aannemersbedrijf Kersbergen B.V.

Aannemersbedrijf Kersbergen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Aannemersbedrijf Kersbergen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 28-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89717325.

Wat is jouw ervaring met Aannemersbedrijf Kersbergen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Aannemersbedrijf Kersbergen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Aannemersbedrijf Kersbergen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Aannemersbedrijf Kersbergen B.V. uit Aannemer Nieuwegein

Aannemersbedrijf Kersbergen B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Aannemersbedrijf Kersbergen B.V.. Wat is jouw ervaring met Aannemersbedrijf Kersbergen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review