Aannemers » Aannemer Leiden » BR Bouw & Infra B.V.

BR Bouw & Infra B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

BR Bouw & Infra B.V. is een aannemer uit Leiden in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Beethovenlaan 4. De onderneming is opgericht op 23-02-2022 en telt 1 werkzaam persoon. BR Bouw & Infra B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 85591831.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

BR Bouw & Infra B.V.

BR Bouw & Infra B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. BR Bouw & Infra B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 23-02-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 85591831.

Wat is jouw ervaring met BR Bouw & Infra B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met BR Bouw & Infra B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help BR Bouw & Infra B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

BR Bouw & Infra B.V. uit Aannemer Leiden

BR Bouw & Infra B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van BR Bouw & Infra B.V.. Wat is jouw ervaring met BR Bouw & Infra B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review