Aannemers » Aannemer Leiden » Bouw NL aannemersbedrijf B.V.

Bouw NL aannemersbedrijf B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bouw NL aannemersbedrijf B.V. is een aannemer uit Leiden in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Rosa Spierstraat 11. De onderneming is opgericht op 15-02-2023 en telt 2-4 werkzame personen. Bouw NL aannemersbedrijf B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89269810.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bouw NL aannemersbedrijf B.V.

Bouw NL aannemersbedrijf B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bouw NL aannemersbedrijf B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 15-02-2023 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89269810.

Wat is jouw ervaring met Bouw NL aannemersbedrijf B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bouw NL aannemersbedrijf B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bouw NL aannemersbedrijf B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bouw NL aannemersbedrijf B.V. uit Aannemer Leiden

Bouw NL aannemersbedrijf B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouw NL aannemersbedrijf B.V.. Wat is jouw ervaring met Bouw NL aannemersbedrijf B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review