Aannemers » Aannemer Katwijk » Hoek Bouw Katwijk B.V.

Hoek Bouw Katwijk B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Hoek Bouw Katwijk B.V. is een aannemer uit Katwijk in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Lijnbaanstraat 6. De onderneming is opgericht op 30-12-2022 en telt 5-9 werkzame personen. Hoek Bouw Katwijk B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 88756939.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Hoek Bouw Katwijk B.V.

Hoek Bouw Katwijk B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Hoek Bouw Katwijk B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 30-12-2022 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 88756939.

Wat is jouw ervaring met Hoek Bouw Katwijk B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Hoek Bouw Katwijk B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Hoek Bouw Katwijk B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Hoek Bouw Katwijk B.V. uit Aannemer Katwijk

Hoek Bouw Katwijk B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Hoek Bouw Katwijk B.V.. Wat is jouw ervaring met Hoek Bouw Katwijk B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review