Aannemers » Aannemer Houten » De Bie Verbouwingen B.V.

De Bie Verbouwingen B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

De Bie Verbouwingen B.V. is een aannemer uit Houten in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Odijkseweg 22. De onderneming is opgericht op 08-09-2022 en telt 1 werkzaam persoon. De Bie Verbouwingen B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 87520605.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De Bie Verbouwingen B.V.

De Bie Verbouwingen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. De Bie Verbouwingen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 08-09-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 87520605.

Wat is jouw ervaring met De Bie Verbouwingen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met De Bie Verbouwingen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help De Bie Verbouwingen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

De Bie Verbouwingen B.V. uit Aannemer Houten

De Bie Verbouwingen B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van De Bie Verbouwingen B.V.. Wat is jouw ervaring met De Bie Verbouwingen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review