Aannemers » Aannemer Hoofddorp » GZ Bouwbedrijf B.V.

GZ Bouwbedrijf B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

GZ Bouwbedrijf B.V. is een aannemer uit Hoofddorp in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Robijnlaan 11. De onderneming is opgericht op 18-07-2023 en telt 2-4 werkzame personen. GZ Bouwbedrijf B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 90873637.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

GZ Bouwbedrijf B.V.

GZ Bouwbedrijf B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. GZ Bouwbedrijf B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 18-07-2023 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 90873637.

Wat is jouw ervaring met GZ Bouwbedrijf B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met GZ Bouwbedrijf B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help GZ Bouwbedrijf B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

GZ Bouwbedrijf B.V. uit Aannemer Hoofddorp

GZ Bouwbedrijf B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van GZ Bouwbedrijf B.V.. Wat is jouw ervaring met GZ Bouwbedrijf B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review