Aannemers » Aannemer Hilversum » Bouwbedrijf Dirk Schipper B.V.

Bouwbedrijf Dirk Schipper B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bouwbedrijf Dirk Schipper B.V. is een aannemer uit Hilversum in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Van Hogendorplaan 54. De onderneming is opgericht op 08-11-2022 en telt 2-4 werkzame personen. Bouwbedrijf Dirk Schipper B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 88117774.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bouwbedrijf Dirk Schipper B.V.

Bouwbedrijf Dirk Schipper B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bouwbedrijf Dirk Schipper B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 08-11-2022 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 88117774.

Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf Dirk Schipper B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bouwbedrijf Dirk Schipper B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bouwbedrijf Dirk Schipper B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bouwbedrijf Dirk Schipper B.V. uit Aannemer Hilversum

Bouwbedrijf Dirk Schipper B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouwbedrijf Dirk Schipper B.V.. Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf Dirk Schipper B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review