Aannemers » Aannemer Hengelo » Alpha Bouw en Advies B.V.

Alpha Bouw en Advies B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Alpha Bouw en Advies B.V. is een aannemer uit Hengelo in de provincie Overijssel. Het bedrijf is gevestigd op Oude Boekeloseweg 33. De onderneming is opgericht op 13-02-2023 en telt 2-4 werkzame personen. Alpha Bouw en Advies B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89248996.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Alpha Bouw en Advies B.V.

Alpha Bouw en Advies B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Alpha Bouw en Advies B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 13-02-2023 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89248996.

Wat is jouw ervaring met Alpha Bouw en Advies B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Alpha Bouw en Advies B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Alpha Bouw en Advies B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Alpha Bouw en Advies B.V. uit Aannemer Hengelo

Alpha Bouw en Advies B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Alpha Bouw en Advies B.V.. Wat is jouw ervaring met Alpha Bouw en Advies B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review