Aannemers » Aannemer Helmond » EVG Bouw en Vastgoed B.V.

EVG Bouw en Vastgoed B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

EVG Bouw en Vastgoed B.V. is een aannemer uit Helmond in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Brandevoort 20. De onderneming is opgericht op 28-06-2021 en telt 1 werkzaam persoon. EVG Bouw en Vastgoed B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 83232516.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

EVG Bouw en Vastgoed B.V.

EVG Bouw en Vastgoed B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. EVG Bouw en Vastgoed B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 28-06-2021 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 83232516.

Wat is jouw ervaring met EVG Bouw en Vastgoed B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met EVG Bouw en Vastgoed B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help EVG Bouw en Vastgoed B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

EVG Bouw en Vastgoed B.V. uit Aannemer Helmond

EVG Bouw en Vastgoed B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van EVG Bouw en Vastgoed B.V.. Wat is jouw ervaring met EVG Bouw en Vastgoed B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review