Jonda Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Jonda Bouw B.V. is een aannemer uit Hardinxveld-Giessendam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Oranjestraat 37. De onderneming is opgericht op 23-12-2021 en telt 1 werkzaam persoon. Jonda Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 85062200.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Jonda Bouw B.V.

Jonda Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Jonda Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 23-12-2021 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 85062200.

Wat is jouw ervaring met Jonda Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Jonda Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Jonda Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Jonda Bouw B.V. uit Aannemer Hardinxveld-Giessendam

Jonda Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Jonda Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Jonda Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review