Aannemers » Aannemer Gouda » Sement Bouw B.V.

Sement Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Sement Bouw B.V. is een aannemer uit Gouda in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Lage Gouwe 34. De onderneming is opgericht op 03-01-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Sement Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 85083992.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Sement Bouw B.V.

Sement Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Sement Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 03-01-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 85083992.

Wat is jouw ervaring met Sement Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Sement Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Sement Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Sement Bouw B.V. uit Aannemer Gouda

Sement Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Sement Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Sement Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review