Aannemers » Aannemer Gorinchem » FM Bouw en diensten B.V.

FM Bouw en diensten B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

FM Bouw en diensten B.V. is een aannemer uit Gorinchem in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Van Goudoeverstraat 151. De onderneming is opgericht op 02-11-2021 en telt 1 werkzaam persoon. FM Bouw en diensten B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 84375256.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

FM Bouw en diensten B.V.

FM Bouw en diensten B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. FM Bouw en diensten B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 02-11-2021 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 84375256.

Wat is jouw ervaring met FM Bouw en diensten B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met FM Bouw en diensten B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help FM Bouw en diensten B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

FM Bouw en diensten B.V. uit Aannemer Gorinchem

FM Bouw en diensten B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van FM Bouw en diensten B.V.. Wat is jouw ervaring met FM Bouw en diensten B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review