Aannemers » Aannemer Elst » Van de Pas Bouw B.V.

Van de Pas Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van de Pas Bouw B.V. is een aannemer uit Elst in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Heuveltje 7. De onderneming is opgericht op 22-06-2021 en telt 5-9 werkzame personen. Van de Pas Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 83144234.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van de Pas Bouw B.V.

Van de Pas Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van de Pas Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 22-06-2021 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 83144234.

Wat is jouw ervaring met Van de Pas Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van de Pas Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van de Pas Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van de Pas Bouw B.V. uit Aannemer Elst

Van de Pas Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van de Pas Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Van de Pas Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review