Aannemers » Aannemer Dordrecht » Penta Bouw B.V.

Penta Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Penta Bouw B.V. is een aannemer uit Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Rudolf A. Jasstraat 30. De onderneming is opgericht op 21-01-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Penta Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 85256439.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Penta Bouw B.V.

Penta Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Penta Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-01-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 85256439.

Wat is jouw ervaring met Penta Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Penta Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Penta Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Penta Bouw B.V. uit Aannemer Dordrecht

Penta Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Penta Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Penta Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review