Aannemers » Aannemer Dordrecht » Lider kozijnen en bouwbedrijf B.V.

Lider kozijnen en bouwbedrijf B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Lider kozijnen en bouwbedrijf B.V. is een aannemer uit Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Merwedestraat 36. De onderneming is opgericht op 25-04-2022 en telt 2-4 werkzame personen. Lider kozijnen en bouwbedrijf B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 86213997.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Lider kozijnen en bouwbedrijf B.V.

Lider kozijnen en bouwbedrijf B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Lider kozijnen en bouwbedrijf B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 25-04-2022 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 86213997.

Wat is jouw ervaring met Lider kozijnen en bouwbedrijf B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Lider kozijnen en bouwbedrijf B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Lider kozijnen en bouwbedrijf B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Lider kozijnen en bouwbedrijf B.V. uit Aannemer Dordrecht

Lider kozijnen en bouwbedrijf B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Lider kozijnen en bouwbedrijf B.V.. Wat is jouw ervaring met Lider kozijnen en bouwbedrijf B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review