Aannemers » Aannemer Dordrecht » Aannemersbedrijf Monopoly B.V.

Aannemersbedrijf Monopoly B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Aannemersbedrijf Monopoly B.V. is een aannemer uit Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Zirkoon 234. De onderneming is opgericht op 03-11-2021 en telt 1 werkzaam persoon. Aannemersbedrijf Monopoly B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 84396571.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Aannemersbedrijf Monopoly B.V.

Aannemersbedrijf Monopoly B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Aannemersbedrijf Monopoly B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 03-11-2021 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 84396571.

Wat is jouw ervaring met Aannemersbedrijf Monopoly B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Aannemersbedrijf Monopoly B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Aannemersbedrijf Monopoly B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Aannemersbedrijf Monopoly B.V. uit Aannemer Dordrecht

Aannemersbedrijf Monopoly B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Aannemersbedrijf Monopoly B.V.. Wat is jouw ervaring met Aannemersbedrijf Monopoly B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review