Aannemers » Aannemer Den Haag » Karel Kamp Onderhoud & Verbouw B.V.

Karel Kamp Onderhoud & Verbouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Karel Kamp Onderhoud & Verbouw B.V. is een aannemer uit Den Haag in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Zilverstraat 74. De onderneming is opgericht op 18-11-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Karel Kamp Onderhoud & Verbouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 88231941.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Karel Kamp Onderhoud & Verbouw B.V.

Karel Kamp Onderhoud & Verbouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Karel Kamp Onderhoud & Verbouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 18-11-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 88231941.

Wat is jouw ervaring met Karel Kamp Onderhoud & Verbouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Karel Kamp Onderhoud & Verbouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Karel Kamp Onderhoud & Verbouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Karel Kamp Onderhoud & Verbouw B.V. uit Aannemer Den Haag

Karel Kamp Onderhoud & Verbouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Karel Kamp Onderhoud & Verbouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Karel Kamp Onderhoud & Verbouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review