HKD Bouw

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

HKD Bouw is een aannemer uit Den Haag in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Adriaan van Leeuwenlaan 14. De onderneming is opgericht op 13-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon. HKD Bouw is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89549694.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

HKD Bouw

HKD Bouw is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. HKD Bouw is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 13-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89549694.

Wat is jouw ervaring met HKD Bouw?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met HKD Bouw, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help HKD Bouw en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

HKD Bouw uit Aannemer Den Haag

HKD Bouw ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van HKD Bouw. Wat is jouw ervaring met HKD Bouw? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review