Aannemers » Aannemer Den Haag » Bouwbedrijf Dubru B.V.

Bouwbedrijf Dubru B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bouwbedrijf Dubru B.V. is een schilder uit Den Haag in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Ruhr 9. De onderneming is opgericht op 21-04-2011 en telt 1 werkzaam persoon. Bouwbedrijf Dubru B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 68623003.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bouwbedrijf Dubru B.V.

Bouwbedrijf Dubru B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bouwbedrijf Dubru B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-04-2011 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 68623003.

Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf Dubru B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bouwbedrijf Dubru B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bouwbedrijf Dubru B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bouwbedrijf Dubru B.V. uit Aannemer Den Haag

Bouwbedrijf Dubru B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouwbedrijf Dubru B.V.. Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf Dubru B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review