Aannemers » Aannemer Cuijk » VA Flex Bouw B.V.

VA Flex Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

VA Flex Bouw B.V. is een aannemer uit Cuijk in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Lange Beijerd 6. De onderneming is opgericht op 05-01-2022 en telt 1 werkzaam persoon. VA Flex Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 85088595.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

VA Flex Bouw B.V.

VA Flex Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. VA Flex Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 05-01-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 85088595.

Wat is jouw ervaring met VA Flex Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met VA Flex Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help VA Flex Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

VA Flex Bouw B.V. uit Aannemer Cuijk

VA Flex Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van VA Flex Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met VA Flex Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review