Aannemers » Aannemer Bilthoven » Lansing Bouw B.V.

Lansing Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Lansing Bouw B.V. is een aannemer uit Bilthoven in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op 2e Brandenburgerweg 76. De onderneming is opgericht op 22-09-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Lansing Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 87640082.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Lansing Bouw B.V.

Lansing Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Lansing Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 22-09-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 87640082.

Wat is jouw ervaring met Lansing Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Lansing Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Lansing Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Lansing Bouw B.V. uit Aannemer Bilthoven

Lansing Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Lansing Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Lansing Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review